23948sdkhjf

Grønt lys til udvidelse af Frederikshavn Havn

Endnu en sten er ryddet af vejen for Frederikshavn Havns store udvidelsesplaner. Trafikstyrelsen har netop givet tilladelse til udvidelsen.
Frederikshavn Havn har søsat en storstilet udvidelse af havnen for imødekomme det øgede kapacitetsbehov fra havnens brugere samt at fremtidssikre havnen.

Udvidelsen af Frederikshavn Havn omfatter etablering af nye ydermoler, et nyt bremse-/svajebassin, havnebassiner ud for de nye kajanlæg samt udvidelse og uddybning af den eksisterende sejlrende. Samlet set betyder projektet, at der skal anlægges omkring 2.000–2.600 meter ny kaj. Kajanlæg, havnebassiner og havnearealer vil dog blive etableret etapevist i takt med brugernes efterspørgsel.

Frederikshavn Havn ansøgte den 16. juli 2012 om tilladelse til at udvide Frederikshavn Havn. Nu har Trafikstyrelsen så netop givet sin tilladelse til udvidelsen. Det sker på baggrund af VVM-redegørelsen for projektet, som blev sendt i offentlig høring den 2. juli 2014. Samlet set er det Trafikstyrelsens vurdering, at der i VVM-redegørelsen er redegjort tilstrækkeligt for projektets miljømæssige konsekvenser samt afværgende foranstaltninger.a


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172