23948sdkhjf

Ny gadebelysning i hele Nordfyns kommune

Energi Fyn har i løbet af de sidste to år udskiftet og renoveret samtlige 5.900 gadelamper i Nordfyns Kommunes til moderne LED-lamper
Energi Fyns elektrikere er netop nu ved at lægge sidste hånd på udskiftningen og renoveringen af de gamle gadelamper i Bogense centrum. Når arbejdet er færdigt i løbet af de næste uger, er samtlige 5.900 gadelamper i Nordfyns Kommune skiftet til LED. Det oplyser energiselskabet i en pressemeddelelse.

Dermed bliver Nordfyns ifølge energiselskabet den første kommune, hvor alle gadelamper er udskiftet til LED. Hermed kan kommunen se frem til en energibesparelse på gadelysudgifterne på 60 procent, da de nye armaturer årligt vil spare mindst 865.000 kWh

- Der er sket en stor udvikling inden for gadelys. Udover at de nye armaturer giver et bedre lys, så kan udskiftningen mærkes både på miljøet og på kommunernes driftsudgifter. Når vi skifter de ældre kviksølvsarmaturer til nye LED-armaturer, giver det en stor energibesparelse og dermed en noget lavere elregning, siger Martin Hjeronimus Larsen, projektleder hos Energi Fyn.

Aftalen mellem Nordfyns Kommune og Energi Fyn blev indgået i december 2012 og indebærer energirenovering, drift og vedligeholdelse af gadebelysningen frem til 2027.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093