23948sdkhjf

Ostnor udpeger ny direktør

Jan Jørgensen er udnævnt til ny nordisk indkøbs- og logistikdirektør i Ostnor Group.
Jan Jørgensen, 49 år, er udnævnt til Purchasing and Logistics Director i den nordiske koncern Ostnor Group AB, der er blandt Nordens førende indenfor udvikling, produktion og salg af vandhaner og blandingsbatterier.

De seneste 20 år har Jan Jørgensen spillet en central rolle i den danske vandhane-koncern Damixa, der i maj 2014 blev opkøbt af Ostnor Group. Jan Jørgensen fortsætter sit virke i den danske organisation, hvor han indgår som et centralt led i direktionen og bibeholder sin funktion som produktionsdirektør.

Jan Jørgensen har 20 års erfaring med produktion, logistik, indkøb og service indenfor VVS-verdenen, som han nu glæder sig til at bringe i spil internationalt.

- Det bliver spændende at finde synergier mellem to traditionsrige produktionsvirksomheder. I Sverige har de lavet vandhaner i 140 år og i Damixa i over 80 år, så der er stor erfaring trække på. Mine første fokusområder bliver indkøbsoptimering og at trække omkostninger ud af processer – noget, vi har været rigtig gode til i Damixa. Og så glæder jeg mig til at kunne drage fordel af en større indkøbsvolumen til gavn for produktion i både Danmark og Sverige, forklarer Jan Jørgensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.313