23948sdkhjf

CG Jensen vinder storentreprise i Brøndby

Storentreprisen på anlægsarbejder på en omfattende renovering af boligselskabet Brøndbyparkens afdeling ved Roskildevej i Brøndby er gået til CG Jensen.
Det Sociale Boligselskab Brøndbyparkens afdeling ved Gillesager og Bredager i Brøndby tæt ved Roskildevej står foran en omfattende renovering både udvendig og indvendig.

Afdelingen indeholder 22 boligblokke med 3-etager på et 20.000 m² stort areal. De i alt 539 boliger er opført i årene fra 1949 til 1953. Boligerne er en blanding af lejligheder og rækkehuse med egen have.Renoveringen omfatter blandt andet isolering af facader, nye altaner, og nye badeværelser. 48 boliger ombygges til ældrevenlige boliger, områdets friarealer fornyes og der opføres et nyt fælleshus.

Det store renoveringsprojekt blev udbudt i ni storentrepriser, hvor CG Jensen har vundet storentreprisen ”Anlægsarbejder”. Kontraktsummen er på 50 millioner kroner.

Arbejdets indhold
Entreprisen omfatter blandt andet nedrivning af de
Fakta
Bygherre: Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken
Byggeperiode: November 2014 – marts 2018
Entrepriseform: Storentreprise
Kontraktsum: 50,156 mio. kr.
eksisterende trappesten foran indgangene til trappeopgangene, hvorefter der terrænreguleres, så der bliver niveaufri adgang til trappeopgangene.

Haver til stuelejligheder og rækkehuse udvides og terrænet tilpasses med bløde skråninger.

CG Jensen udfører jord- og betonarbejdet i forbindelse med fundamentsforstærkning, fugtsikrer og isolerer kælderydervægge og etablerer nye betonkældertrapper. Hertil kommer diverse kloakarbejder, for eksempel omfangsdræn, drænpumpebrønd, regnvandsledninger og regnvandsbrønde.

Endelig udvides de nuværende parkeringspladser og der udføres nye belægninger langs alle boligblokkene.

Den samlede helhedsplan vil være afsluttet om anslået 3,5 år
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094