23948sdkhjf

Investor-dialog om 1. etape af Vinge Centrum

30.000 m² i "Vinge Centrum" er på vej i udbud. Med salget følger pligt til at realisere et projekt med boliger, erhverv samt den nye S-togsstation og en landskabsbro i den nye by Vinge.
Frederikssund Kommune forbereder salget af et areal benævnt "Vinge Centrum" med pligt til at realisere et projekt i den kommende by Vinge, øst for Frederikssund.

Vinge Centrum omfatter cirka 150.000 m² byggeretter, herunder 30.000 m² byggeretter, der er omfattet 1. etape.

I forbindelse med udviklingen af Vinge Centrum, er det planen, at 1. etape af projektet skal omfatte udnyttelsen af cirka 30.000 m² byggeretter til private og almennyttige boliger samt lejemål til kommunale og erhvervsmæssige formål, der alle skal udvikles i perioden 2015 -2017. Hertil kommer etableringen af den nye S-togsstation, landskabsbro og infrastruktur, herunder blandt andet veje, stier, pladser med mere.

Endvidere er det muligt, at der sammen med 1. etape skal etableres private energiløsninger eller andre private infrastrukturprojekter.

Salget af grunden der udgør Vinge Centrum, vil blive gennemført ved et offentligt udbud i marts/ april 2015.

Før salget ønsker Frederikssund Kommune dog en dialog med de aktører, der er interesse i projektet. Interesserede parter skal have kontaktet kommunen senest den 12. december 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172