23948sdkhjf

El-firmaer med på kæmpe Sønderborg-projekt

AT Solar skal installere 36 solcelleanlæg for Sønderborg Kommune. El-hjørnet i Centrum, Elektrikeren Sønderborg og Midtgaard El er underleverandører på projektet.
Skoler, plejecentre og daginstitutioner skal have solceller på tagene i Sønderborg Kommune. AT Solar har vundet en kæmpeordre på 1,8 MWp, der udgør en samlet sum på 26,25 millioner kroner.

- Det er en spændende opgave, hvor arkitektur og kvalitet er i fokus. Alle anlæggene skal integreres i tagene, hvor tegl og eternit bliver erstattet af solceller, fortæller Nicolai F. Andresen, administrerende direktør i AT Solar, til Building Supply.

Underleverandørerne på solcelleprojektet er El-hjørnet i Centrum fra Guderup, Midtgaard El i Sønderborg samt Elektrikeren Sønderborg.

Ordren skaber arbejdspladser
De 36 anlæg er af forskellig størrelse. Arbejdet er allerede gået i gang, og den store ordre har betydet, at AT Solar har ansat masser af nye medarbejdere, så virksomheden nu tæller 14 ansatte.

- Vi har fået sat et godt hold, hvor vi har ansat en projektleder og otte nye montører, siger Nicolai F. Andresen.

Aflevering i marts
Solcellerne vil tilsammen dække 12.000 kvadratmeter, og det store projekt har betydet, at AT Solar også har måttet tage lokale virksomheder ind for at hjælpe med at løfte opgaven.

- Vi har hyret tre el-virksomhederne som underentreprenører til at hjælpe os, fortæller direktøren og tilføjer, at de mange solcelleanlæg skal være færdigleveret den 31. marts næste år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11