23948sdkhjf

Kartelsagen: Dansk Byggeris formand klar til at trække sig

Martin Skou Heidemann har forlænget sin orlov og meddeler, at han vil trække sig ved udgangen af januar, hvis der ikke er afgørende nyt i sagen om Skou Gruppen.
Skou Gruppen, der er ejet af Dansk Byggeris formand, Martin Skou Heidemann, var i oktober måned blandt de 25 virksomheder, der modtog bødeforlæg i sagen om det såkaldte københavnske byggekartel.

På den baggrund accepterede Dansk Byggeris bestyrelse, at Martin Skou Heidemann tog orlov fra formandsposten, indtil sagen blev tilstrækkeligt belyst. Det er endnu ikke lykkedes, og derfor har formanden nu forlænget sin orlov frem til udgangen af januar 2015.

-Jeg kan fortsat forsikre om, at hverken jeg eller Skou Gruppen er skyldige i det, vi bliver anklaget for. Det havde jeg håbet på, at jeg hurtigt kunne få overbevist Bagmandspolitiet om. Det er desværre ikke lykkedes endnu. Jeg er glad for, at bestyrelsen har accepteret, at jeg forlænger min orlovsperiode fra formandsposten til udgangen af januar 2015. Men er der ikke en afgørelse i min sag inden da, trækker jeg mig fra posten. Jeg ønsker ikke på nogen måde at stå i vejen for Dansk Byggeri eller bestyrelsens arbejde, hvis sagen bliver ved med at trække i langdrag. Det er arbejdet alt for vigtigt til, siger Martin Skou Heidemann.

Formandsskabet i Dansk Byggeris bestyrelse tegnes indtil videre af næstformand Claus Bering, adm. direktør i CRH Concrete A/S.
Kommenter artiklen (12)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095