23948sdkhjf

KPC forbereder centerbyggeri

Totalentreprenøren på butikscentret Broen i Esbjerg, KPC, går denne uge i gang med at nedramme spuns på byggepladsen. Projektet er dog ikke en realitet af den grund.
Det skriver Jydske Vestkysten.

Naboerne til det planlagte 29.800 m² butikscenter Broen ved Esbjerg Station vil de kommende uger kunne høre og mærke forberedelserne til centerbyggeriet.

Totalentreprenøren på projektet, KPC, går nemlig i gang med at nedramme spuns på byggepladsen ved Kongensgade.

Mangler de sidste godkendelser
Bag projektet står TK Development, som ejer arealet, hvor Broen skal bygges. PFA Ejendomme er tidligere gået ind som storinvestor på projektet. Her vil man dog ikke garantere, at butikscenterplanerne bliver til virkelighed:

- Om byggeriet bliver til noget, er ikke noget, vi bestemmer. Vi afventer, at det bliver godkendt af myndighederne og så må vi se på det igen - om lejerne stadig er om bord, og vi kan komme i mål med projektet, hvilket vi selvfølgelig arbejder på. Men det er da lidt op ad bakke for at være helt vælig, siger Michael Bruhn, direktør for PFA Ejendomme, til Jydske Vestkysten.

Byggetilladelse til projektet foreligger. Men før byggeriet begynder, skal projektet igennem en validerings- og godkendelsesproces i forhold til sikkerheden i banedriften, med videre. Valideringsprocessen er i gang og forventes ifølge TK Development færdiggjort i sidst i 2014. Umiddelbart derefter vil der være byggestart.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219