23948sdkhjf

Mærsk har byggeplaner i København

Medio 2015 overtager A.P. Møller - Mærsk 13.000 kvadratmeter byggeret på Amerika Plads, hvor der efter planen skal opføres en ny kontorbygning.
Sælger af byggefeltet er TK Development og Udviklingsselskabet By & Havn, der udvikler arealer og projekter på Amerika Plads via det fællesejede selskab P/S Danlink Udvikling.

I en fondsbørsmeddelelse oplyser TK Development, at selskabet netop har indgået aftale med A.P. Møller - Mærsk A/S om salg af et byggefelt med 13.000 m² byggeret til en samlet pris på 97,5 mio. kr.

- Ledelsen i TK Development er tilfredse med at kunne aktivere endnu et byggefelt i området, og denne gang gennem et salg til A.P. Møller - Mærsk A/S der forventes at opføre en kontorbygning, oplyser TK Development.

Ifølge mediet Energiwatch ønsker Maersk at samle 800 medarbejdere i en seks etagers bygning på grunden. Det er endnu ikke besluttet, hvilke selskaber der skal flytte ind.

Efter salget resterer der et enkelt ubebygget byggefelt på Amerika Plads med en byggeret på ca. 12.500 m². Ifølge TK Development vil dette langt overvejende blive aktiveret til boligformål.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094