23948sdkhjf

Kjellerup VVS fortsætter den gode stime

Virksomheden fortsætter de gode takter og viser vækst i seneste regnskabsår 2013/2014.
Fem nye ansatte og fremgang i både omsætning, bruttofortjeneste og indtjening. Det viser regnskabet for 2013/2014 for den midtjyske virksomhed Kjellerup VVS.

- Vi har fastholdt den gode udvikling, som vi har i firmaet, og det har gjort, at vi kan holde dampen og indtjeningen oppe. Vi har haft en uændret indtjening for hver medarbejder, siger Claus Egholm, der er indehaver af Kjellerup VVS.

Regnskabstallene viser et årets resultat før skat på knap 4 millioner kroner mod 3,4 millioner forrige år. Det gode resultat er skabt ud af en bruttofortjeneste, der steg med 2,7 millioner kroner til 18 millioner.

Nye ordrer
Det første halvår i 2014/2015-regnskabsåret har også budt på samme momentum, som virksomheden har oplevet de seneste år. Der er kommet fem nye ansatte til - fire håndværkere og en projektleder - og der er blevet landet en masse nye ordrer. Blandt andet Havnehuset i Aarhus, Grønnedahlsparken i Skanderborg og renoveringsopgaver hos boligforeningen AAB i både Silkeborg og Århus.

- Vi har opgaver lige fra at skifte en vandhane til at installere et varmesystem på et plejecenter, og vi fortsætter vores organiske vækst, fortæller Claus Egholm.

Loyale kunder
Claus Egholm lægger vægt på, at Kjellerup har fået en masse gode kunder, som loyalt bruger virksomheden igen og igen. Samtidig har VVS-firmaet fået flere nordjyske kunder.

Kjellerup VVS har også arbejdet med kvalitetsstyringssystemer, der hjælper med, at opgaverne bliver afleveret til den aftale tid og kvalitet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109