23948sdkhjf

Ny direktør i Moelven Danmark

Karsten Kehler overtager efter Michael Helmershøj.
46-årige Karsten Kehler er ansat som ny direktør i Moelven Danmark A/S, hvor han fra midten af januar får ansvaret for en forretning med 20 medarbejdere og en omsætning på cirka 300 mio. kr.

- Karsten Kehler har 20 års erfaring fra bygge- og detailhandlen. Blandt andet har han arbejdet 15 år fra 1997 til 2012 i forskellige lederroller i Nordens største forhandler og distributør af byggematerialer – DT Group. Moelven Danmark er en salgsorganisation med fokus på salg af træbaserede materialer til blandt andet de store byggevarekæder i Danmark. Karsten Kehlers store brancheerfaring er derfor et godt match, siger bestyrelsesformand Bjarne Hønningstad.

Karsten Kehler kommer fra en stilling som underdirektør i DLG Service/kædedirektør i Land & Fritid og har desuden en baggrund som premierløjtnant fra Reserveofficersuddannelsen i det danske forsvar. Han afløser Michael Helmershøj, som efter næsten 20 år i Moelven-koncernen har ønsket at søge nye udfordringer.

- Under Michael Helmershøjs ledelse har Moelven Danmark etableret nye segmenter og produkter og været en god inspirationskilde for de øvrige selskaber i Moelven-koncernen, siger Bjarne Hønningstad.

Han understreger, at kontoret i Danmark fortsat vil være en salgsorganisation og en vigtig afsætningskanal for koncernens egne produkter i Danmark.

- Karsten Kehler vil være en operativ leder i denne organisation. Hovedfokus i jobbet vil være strategisk markedsbearbejdelse i samarbejde med kollegaerne i Moelven Danmark, forklarer bestyrelsesformanden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109