23948sdkhjf

Vinteraktiviteter rykker indendørs

I et nyt idékatalog giver Cobe og Lokale og Anlægsfonden et bud på, hvordan man kan give danskerne mulighed for at stå på ski, slås med sne og bygge snemænd – året rundt.
Hos Lokale og Anlægsfonden vil man gerne udvikle idéen om, hvordan vinteridræt kan dyrkes indendørs.

Ifølge konstitueret direktør Bo Vestergård Madsen er det tydeligt, at den klassiske skøjtehal ikke helt slår til – hverken i aktivitetsmuligheder eller som arkitektoniske oplevelser for krop og sind. Derfor har Fonden allieret sig med arkitektfirmaet Cobe og udviklet den nye facilitetstype "isnehuset" til indendørs vinteridræt.

Isnehuset skal indarbejde mulighederne for at dyrke traditionelle vinteridrætsgrene – men i former, der udforsker og indbyder til nye bevægelsesmønstre og nye tolkninger af spillets regler. Det skal kunne rumme legen og mødet med vand, is og sne. Mødet mellem det varme og kolde. Mellem generationer. Mellem et indre og et ydre landskab.

Isnehuset udfoldes som koncept i et nyt idékatalog, som skal inspirere til udviklingen af en helt enestående idrætsfacilitet.

- Med dette idékatalog byder Lokale og Anlægsfonden op til isdans med modige og fremsynede bygherrer, der tør gå nye veje og imødekomme danskernes store interesse for vinteridræt - som er så svært at få lov at dyrke herhjemme, siger Bo Vestergård Madsen.

Idékataloget kan downloades gratis på Lokale og Anlægsfondens hjemmeside .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08