23948sdkhjf

Byggefirma i vækst gennemfører generationsskifte

Anden generation tager over hos Georg Berg A/S og gør klar til at ansætte 40 nye medarbejdere.
Georg Berg A/S gennemfører nu den sidste del af et glidende generationsskifte, der gør Christian Berg til eneejer af den virksomhed, som hans far, bygningsingeniør Georg Berg, grundlagde i 1974.

Generationsskiftet sker samtidig med, at Slagelse-virksomheden kan fremlægge det næstbedste resultat nogensinde. I regnskabsåret 2013/14 er det således lykkedes at vende et underskud på 3,4 mio. kr. før skat til et overskud på 5,2 mio. kr.

Samtidig er Georg Berg A/S gået ind til det nye regnskabsår med en historisk høj ordrebeholdning på 275 mio. kr. Ifølge Christian Berg betyder det, at virksomheden henover foråret forventer at øge bemandingen med op mod 40 nye medarbejdere. Dermed vil Georg Berg A/S samlet beskæftige 120 ansatte samt et mindst tilsvarende antal personer hos firmaets underentreprenører.

At holde fokus i en travl tid
Christian Berg, der er uddannet tømrer og bygningskonstruktør, har været en del af familiefirmaet siden 2000. Han forklarer den positive udvikling med flere års effektivisering af både ejerstruktur og organisation samt omlægning af forretningsmodellen; herunder overgang til lean og implementering af en ny CSR-politik

- Nu bliver opgaven så at holde fokus i en travl tid og skabe den resultatudvikling, som skal konsolidere virksomheden og dens konkurrencekraft endnu mere i de kommende år. Det er jeg imidlertid ikke i tvivl om, at min bestyrelse vil skubbe på og holde mig ansvarlig for, siger Christian Berg.

Han kan se frem mod et 2015, som blandt andet byder på renovering af Vestsjællandscentret, nyt hospice for Diakonissestiftelsen på Frederiksberg, 79 nye plejeboliger i Egedal Kommune og et nybyggeri for Novo Nordisk, som opføres i partnerskab med Aarsleff. Også på skoleområdet vil Georg Berg A/S spille en rolle i det kommende år med renovering af Nørrevangsskolen i Slagelse og opførelse af en ny Frederiksberg Skole i Sorø.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094