23948sdkhjf

Silkeborg Kommune henter ny planchef i Aarhus

Kommunen har ansat Lisbeth Errboe Svendsen som ny planchef og leder af Plan og Byg i Teknik- og Miljøafdelingen
Lisbet Errboe får dermed et stort ansvar for at bidrage til at udvikle både Silkeborg og de omliggende byer i kommunen med attraktive muligheder for bosætning og erhverv. Det skriver Silkeborg Kommune på sin hjemmeside.

Arkitekt Lisbeth Errboe Svendsen er 47 år og har specialiseret sig i byplanlægning. Hun har i 18 år arbejdet med plan- og byggeområdet for en lang række store og små kommuner, dels i private rådgivningsvirksomheder som Rambøll Nyvig og Niras, og de seneste otte år som først planchef og siden forvaltningschef i Aarhus Kommune.

Læs også: Ny bydel med 600 boliger: - Vi gør det ikke som vi plejer, men vi gør det rigtigt

- Silkeborg Kommune skal i de kommende år realisere en lang række store projekter fra vores kommuneplan, som tilsammen skaber en af de største byudviklinger i kommunens historie, siger teknik- og miljøchef i Silkeborg Kommune, Søren Peter Sørensen, og tilføjer:

Læs også: Skive-entreprenør vinder 1.5000 demensvenlige kvm

- Motorvejen åbner i 2016 og skal være omgivet af en bynær erhvervskorridor; vi har omfattende planer for udviklingen i Silkeborg midtby med nyt butikscenter; bilerne skal ned under jorden, så vi kan bruge p-pladserne til nye boliger, nye butikker og nye rekreative områder; vi har planer om et nyt, internationalt Museum Jorn; et nyt, moderne stadion er på vej; og så vi ønsker at udnytte vores centrale placering i det østjyske by-bånd til at skabe vækst, udvikling og arbejdspladser i Silkeborg og de omkringliggende byer og landsbyer i kommunen.

Lisbeth Errboe Svendsen tiltræder 1. marts 2015. Hun afløser nuværende planchef Svend Jakobsen, som går på pension.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156