23948sdkhjf

119 millioner: Ungdomsboliger med egne tvillingetårne

Værksteder, cykelskur og udsigtsplatform i bevaringsværdige siloer
Fremtiden er nu beskrevet for de 32 meter høje tvillingesiloer, efter at by- og landskabsudvalget i går godkendte den almene boligorganisation Plus Boligs plan om at opføre 104 ungdomsboliger på Visionsvej tæt på adgangsvejen til Eternitgrunden.

De bevaringsværdige siloer skal indgå i samspil med ungdomsboligerne og renoveres, så de af de kommende beboere kan benyttes som som cykelskur og -værksted og udsigtsplatform.

Læs også: Rækkehuse og lejligheder på vej ved Limfjorden

Med det skitserede projekt, der er blevet til på grundlag af en længerevarende dialog mellem Plus Bolig og by- og landskabsforvaltningen, har boligselskabet og dens arkitekter ifølge by- og landskabsrådmand Hans Henrik Henriksen (S) ramt plet.

Læs også: Finanshus og boliger på vej i ny Aalborg-bydel

- Man har været kreative i den måde, siloerne inddrages på, siger rådmanden, der fastslår, at det kommende byggeri kommer til at yde den attraktive placering ved indkørslen til Eternitgrunden retfærdighed.

Det kommende byggeri, følger de nedrevne industrihallers bygningsretning, og består af tre forskudte bygningskroppe, hvor bygningshøjden stiger fra tre til syv etager, fra vest til øst.Den samlede anskaffelsespris for de 104 ungdomsboliger bliver på 118,9 millioner kroner, hvoraf Aalborg Kommunes andel vil være 11,8 millioner kroner.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141