23948sdkhjf

Nyt layout - oversigt over de nye ting på Building Supply

Formålet med den nye portal er primært at skabe grundlag for en international udvikling af Building Supply - men vi har samtidig forbedret brugerfladen på flere områder. Det skulle dog gerne være nemt at genkende og bruge portalen som hidtil.
Her er en håndfuld af de mange, mange forbedringer og ændringer, vi har lavet på den nye portal:

Internationalisering
Vi har gjort det muligt at lave indrykninger og profiler på både dansk og engelsk. Dette er først skridt til at gøre vores portal internationalt tilgængelig.

Forbedret medlemsprofiler
Som medlem får du nu en profil, der integrerer alle dine data og indrykninger. Dermed er det nemmere end nogensinde før at finde frem til alle dine leverandørers eller kunders indrykninger.

Nemmere at finde hvad du søger
Det er nu muligt at søge på tværs af vores portaler, samtidig med at vi introducerer en række avancerede søgefunktioner. På forsiden af hver sektion har vi desuden lavet en oversigt, hvor man hurtigt kan klikke sig direkte frem til det, man vil finde. Vi har derudover gjort det muligt at sortere søgeresultaterne på flere forskellige måder. Alt sammen ting, der gør det nemmere at finde, lige det du søger.

Åbnet mailservice
Vi har åbnet for vores mailservice, så alle nu har mulighed for at bruge den. Det betyder, at du som ikke-medlem har bedre mulighed for at følge med i de indrykninger, der sker på portalen, mens du som medlem når ud til flere end nogensinde før.

Kommenter vores artikler
Vi har gjort det muligt, både som ikke-medlem og medlem, at kommentere vores artikler. Nu har du altså mulighed for at komme med din mening til aktuelle begivenheder - samtidig med at du når ud til branchen med den.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109