23948sdkhjf

Vølund Varmeteknik ringer med skoleklokken

Vølund Varmeteknik har oprettet Vølund Skolen og inviterer fra den 7. maj til den 10. juni VVS-installatører og typehusfabrikanter på skolebænken.
Be06, dimensionering af varmepumpen, fritagelse for tilslutningspligt, varmeoptagersystem/-afgiversystem og endelig installation. Det er blot nogle af emnerne i det pensum Vølund Varmeteknik har samlet i det fem uger lange skoleforløb på www.volundskolen.dk

Tager ansvar
- Som en af markedets absolut mest erfarne inden for varmepumper føler vi et særligt ansvar for både varmepumpekonceptet og over for vores professionelle samarbejdspartnere fra VVS-branchen og typehusfirmaerne. Derfor har vi valgt at gøre en aktiv indsats for at sikre, at de er klædt rigtigt på til at rådgive og besvare spørgsmål fra slutkunderne samt udføre både installation og service i henhold til forskrifterne og den gældende lovgivning, fortæller Vølunds Salgsansvarlige Niels Peter Skov, der lover, at det bliver sjovt at gå i skole, fordi det er hele forudsætningen for at lære nyt.

Vølund Skolen består af fem lektioner, der fokuserer på henholdsvis beregning, salg, lovgivning, funktion og installation/drift. Hver lektion afsluttes med en eksamen med ca. 20 spørgsmål.

Få opdateret viden
- Vi oplever stigende efterspørgsel på varmepumper fra forbrugere, der ønsker deres bolig og brugsvand opvarmet af en vedvarende, miljørigtig og økonomisk meget attraktiv varmekilde. Derfor er det vigtigt, at de får den rette vejledning og betjening i forbindelse med valg af løsning og den efterfølgende installation. Én forkert installeret varmepumpe er én for mange, siger Niels Peter Skov.

Vølund Skolen er en oplagt mulighed for den enkelte installatør til at få opdateret sin viden på området, men også en måde for typehus- og VVS-firmaer at sikre, at samtlige deres installatører har den nødvendige viden og kompetence til at arbejde med varmepumperne. Og det er nok heller ikke utænkeligt, at der opstår konkurrence mellem kolleger om at slutte med det bedste resultat.

Fritagelse for tilslutningspligt
Varmepumper er blevet ekstra interessante siden indførelsen af nye regler, der gør, at kommunerne nu skal give dispensation til anlæg, der lever op til energiklasse 1 og 2. Derved er varmepumper et attraktivt alternativ selv i områder med kollektiv tilslutningspligt til naturgas eller fjernvarme. Det moderne varmepumpeanlæg er på den måde med til at fremtidssikre boligen, så den lever op til energikravene i år 2010/2015.


Kilde: Vølund Varmeteknik

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078