23948sdkhjf

Produktnyhed: Universallim til professionelle

Tec7 er en ny lim, der klæber og binder på de fleste overflader og kan anvendes overalt i byggeriet.
En god universallim kan spare en for mange ærgrelser på byggepladsen.

I Tec7 får man en limer, fuger og tætner i samme patron. Den hæfter og limer på de fleste byggematerialer uden brug af primer, ligesom den også er god på eksotiske træsorter. Derudover kan limen benyttes på de fleste typer metal og til opsætning af spejle, ligesom den også er levnedsmiddelgodkendt. Tec7 er velegnet til både våde og tørre overflader.

Styrken i limningen er helt op til 2.700 kg. pr. m2, og samtidig har Tec7, der er UV-resistent, en imponerende tørreevne, som gør det muligt at overmale den allerede efter 15 minutter med de fleste typer maling. Med en bevægeevne på 350 % er der også tale om et yderst fleksibelt materiale, der oven i købet er let at påføre og ikke tråder og synker eller danner luftlommer under hærdning.

Miljøvenligheden har også været i højsædet ved udviklingen af Tec7. Den indeholder ikke syre eller isocyanter, og den lugter ikke. Derudover har limen stor modstandsdygtighed over for svamp og mug.

Tec7 fås i otte forskellige farver; sort, hvid, lys-grå, grå, beige, brun, teglrød og eg. Limen leveres i 310 ml patroner og 600 ml poser.

Kilde: Novatech - www.tec7.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083