23948sdkhjf

Sådan undgår du arbejdsulykker

Industriens Branchearbejdsmiljøråd tilbyder nu hjælp til selvhjælp. I bestræbelserne på at undgå arbejdsulykker har rådet - i forbindelse med Træets Arbejdsmiljøudvalgs kampagne "Ulykker - nej tak" - udgivet en lille pjece med gode råd og vejledning til at undgå arbejdsulykker.
På baggrund af granskning af arbejdsulykker på en lang række virksomheder, er det nu lykkedes at udpege de hyppigste årsager til, at det går galt. Derfor har man nu samlet alle gode råd til at undgå arbejdsulykker i pjecen "Gi' dig selv det gode liv".

- Ni ud af 10 arbejdsulykker sker inden for fem velkendte områder. Det er maskinbetjening, brug af knive, kørsel med truck, manuelt arbejde og fald. Vi har samlet erfaringerne og gode og tankevækkende råd til, hvordan den enkelte medarbejder og kolleger undgår faren for at komme til skade, fortæller faglig medarbejder Kjeld Sørensen fra TIB.

Pjecen er sendt ud til virksomhederne til fordeling blandt de ansatte, så alle, efter endt læsning, kan komme sikkert hjem til fyraften.

Kilde: TIB - www.tib.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156