23948sdkhjf

MT Højgaard vinder Globen projekt

- Et virkelig flot og unikt projekt, der i den grad har klasse og udfordringer. Så klart og entydigt beskriver direktør Svend Aage Madsen, Fonden Globen Billund Kommune, det totalentreprise projekt, som har vundet konkurrencen om opførelsen af Den jyske Globe i Grindsted. Bag projektet står totalentreprenøren MT Højgaard Esbjerg, arkitektfirmaet Arkitema i Aarhus og ingeniørfirmaet Niras i Esbjerg.
Bag projektet Den jyske Globe i Grindsted står totalentreprenøren MT Højgaard Esbjerg, arkitektfirmaet Arkitema i Aarhus og ingeniørfirmaet Niras i Esbjerg.

- I dommerkomiteen har vi set frem til at modtage og bedømme bidragene. Vores forventninger er blevet indfriet på det arkitektoniske felt, og det er en enig dommerkomiteen, der har udpeget MT Højgaards projekt som vinder. Projektet er unikt, både hvad angår arkitektur og det spændende innovative indemiljø, som på fornem vis integrer husets aktiviteter og faciliteter, siger direktør Svend Aage Madsen.

De kommende måneder vil parterne bruge på en tilpasning af projektet bl.a. fordi det er planen, at DGI skal overtage driftsansvaret, og derfor er nogle ideer baseret på bl.a. erfaringer fra DGI Byen i København og Aarhus.

- Vi er naturligvis glade for, at det er vores projekt, som er valgt, og vi ser frem til at indlede samarbejdet om at tilpasse projektet og medvirke til at Grindsted og dermed Billund Kommune får en bygning, hvis betydning rækker langt uden for kommunens grænser, siger regionsdirektør Jørgen Grønne, MT Højgaard Esbjerg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157