23948sdkhjf

Slagsmål i million-klassen

Entreprenørselskabet Hoffmann risikerer at tabe op mod 50 mio. kr. på det opsigtsvækkende kollaps af Siemens Arena i Ballerup - Erstatningskravet er indtil videre parkeret i et insolvent selskab.
Entreprenørselskabet Hoffmann står tilbage med en regning, der i værste tilfælde lyder på 50 mio. kr., da limtræsfabrikken Lilleheden ikke ønsker at betale sin del af udgifterne.

Det skyldes, at erstatningskravet er parkeret i det insolvente Lilleheden Advance A/S, oplyser dagbladet Børsen, og moderselskabet Lilleheden har ikke i løbet af retssagen taget ansvaret for Lilleheden Advance, hverken overfor entreprenør eller bygherre og ønsker derfor heller ikke at gøre det nu.

Hoffmann's direktør Torben Bjørk er dog fortrøstningsfuld og tror på en snarlig og fornuftig drøftelse af en fordeling af udgifterne.

I dag ejes Lilleheden af LD, der blankt afviser, at komme Hoffmann til undsætning, da Lilleheden Advance hører fortiden til og blev etableret før, LD opkøbte Lilleheden.

Tidligere ejer, af Limtræ Danmark og Lilleheden Advance, ITH, ønsker ikke at kommentere sagen, da de ikke længere er part i sagen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11