23948sdkhjf

Vækst og modernisering hos Grønning Hårdt træ A/S

Hos Grønning Hårdt Træ A/S i Skanderborg er der i løbet af årets første måneder blevet udviklet og igangsat en vækst- og moderniseringsproces. Processen udgør en væsentlig del af den nye stategiplan, som er udarbejdet efter virksomheden den 1 januar 2007 blev overtaget af René Hasbo.
Strategiplanen sætter nye mål for virksomhedens vækst. Til denne del af processen søger virksomheden netop nu en erfaren sælger.

Til støtte for den nye vækststrategi er der også valgt to nye og meget erfarne personer ind i selskabets bestyrelse. Det drejer sig om Kurt Armose Lauridsen, der har udviklet og haft aktiemajoriteten KA Interør A/S i Grindsted frem til april i år, samt Michael Honoré, der i 2006 overtog aktiemajoriteten i Plantas A/S i Tilst.

Processen har allerede medført en effektiv og innovativ gennemgang af det omfattende lager, der stedse føres på Industrivej i Skanderborg - En gennemgang, der vil støtte det bestående, samt helt sikkert også bidrage til nytænkning og nye løsninger hos en række af de største træforbrugende virksomheder.

Vi føler os overbeviste om, at med den proces, der nu er igangsat omkring modernisering og effektivisering på stort set alle vigtige områder, vil Grønning Hårdt Træ A/S blive en endnu mere attraktiv samarbejdspartner for såvel kunder som for vores leverandører verden rundt, slutter René Hasbo.

Kilde: Grønning Hårdt Træ A/S - www.ght.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093