23948sdkhjf

Facadeentreprenør hyldes for godt håndværk

Prisen "Årets Facadeentreprenør 2007" går til facadeeksperten Svend Erik Larsen & Søn Isolering for virksomhedens smukke og unikke facadearbejder
Prisen som Årets Facadeentreprenør 2007 går til Svend Erik Larsen & Søn Isolering for virksomhedens enestående renovering af de to ejendomme AB Amagerbro i Køben­havn og Charlotteager i Hedehusene. Det er niende gang, Facadeentrepre­nørernes Garantifond og Rockwool A/S uddeler prisen.

Marketingchef i Rockwool A/S Peter Kure siger:

- Med facadeentreprenørprisen ønsker vi at medvirke til at fremme smukke facader i Danmark, og vi belønner derfor hvert år en entreprenørvirksomhed, der har gjort en særlig flot indsats med et skelsættende resultat.

Og det har Svend Erik Larsen & Søn Isolering, som er årets prismodtager, i allerhøjeste grad.

Peter Kure fortsætter:

- De to projekter, virksomheden belønnes for, har stillet store krav til entreprenørens faglige viden og sans for detaljer. Renoveringen af den seks-etager høje rødstens­ejendom AB Amagerbro er en af de flotteste facadefornyelser på en ældre ejendom, der er set i København. Og renoveringen af Charlotteager har forandret et slidt betonbyggeri i tre etager til et byggeri, der fremstår så flot, at man skulle tro, at der er tale om en helt ny ejendom.

Det er ikke første gang at Svend Erik Larsen & Søn Isolering hædres som årets facade­entreprenør, da virksomheden også i 2000 modtog prisen. Det vidner om virksom­hedens fortsat høje kvalitetsniveau, professionelle indstilling og sans for enestående håndværk.

Svend Erik Larsen & Søn Isolering er en del af MT Højgaard og beskæftiger 30 medar­bejdere.

Ved kåringen af Årets Facadeentreprenør 2007 modtog vinderen en eventyrlig bronze- og sandstensskulptur, designet af den danske kunstner Henning Andersen.

Kilde: Rockwool - www.rockwool.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078