23948sdkhjf

Sjælsø bygger og sælger

Sjælsø Gruppen har indgået aftale med Brødrene Hartmann A/S om etablering af et nyt domicil på Ørnegårdsvej i Gentofte - og sælger samtidig NNIT-projekt til investor.
I forbindelse med Hartmanns salg af det tidligere domicil i Lyngby har virksomheden ønsket at etablere et nyt domicil i nærområdet. Valget er faldet på muligheden på Ørnegårdsvej, der sikrer en optimal placering og på Sjælsø til sikring af optimal etablering.

Ejendommen bliver på ca. 2.400 kvadratmeter, og placeres på Sjælsø Gruppens sidste byggemulighed på
Ørnegårdsvej, hvor Sjælsø Gruppen tidligere har etableret domicil for Capgemini. Ejendommen forventes klar til ibrugtagning i foråret 2008.

Den samlede projektværdi udgør over kr. 50 mio., og ejendommen forventes solgt til en investor i indeværende
år.

I 2006 indgik Sjælsø Gruppen en lejeaftale med NNIT (Novo Nordisk IT) vedrørende et nyt domicil på ca. 6.000 kvadratmeter på Buddingevej i Søborg. Byggeriet af ejendommen pågår, og ejendommen forventes klar til ibrugtagning ultimo 2007.

Sjælsø Gruppen har netop indgået aftale om salg af ejendommen til De Københavnske Ejendomsselskaber.
Købesummen udgør ca. kr. 130 mio.

Resultatforventninger fastholdes
Aftalen med Hartmann og salget af NNIT-domicilet understøtter Sjælsø Gruppens tidligere udmeldte resultatforventninger. Der forventes således fortsat et resultat før skat for 2007 på kr. 800 - 1.000 mio., og et
fortsat højt aktivitetsniveau i 2008.

Kilde: Sjælsø Gruppen - www.sjaelsoe.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078