23948sdkhjf

COWI køber arbejdsmiljørådgiver

Med opkøbet af arbejdsmiljørådgiveren A-Miljø/BST Østfyn har COWI nu mere end 50 medarbejdere inden for arbejdsmiljø og sikkerhed fordelt over hele landet.
COWI har medio maj overtaget virksomheden BST Østfyn A/S og datterselskabet A-Miljø ApS. Virksomheden har seks ansatte, og er godkendt af DANAK til at yde rådgivning som Bedriftssundhedstjeneste. Den er, som COWI, autoriseret til at rådgive virksomheder, der har fået påbud af arbejdstilsynet.

Virksomheden udbyder desuden den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse for sikkerhedsrepræsentanter og arbejdsledere, der indgår i en sikkerhedsgruppe.

Opkøbet er et led i COWIs strategi om at være landsdækkende vedrørende arbejdsmiljørådgivning og kunne levere alle slags rådgivningsydelser indenfor sikkerhed og sundhed.

Ændret markedssituation
BST Østfyn rådgiver indenfor hovedparten af arbejdsmiljøområderne, herunder ergonomi, sundhedsfremme, støj, kemikalier, arbejdspsykologi, arbejdspladsvurdering, arbejdsmiljøledelse, transport af farligt gods og minimering af arbejdsulykker.

- Fra 2008 udfases Bedriftssundhedstjenesterne i Danmark. Det betyder en ændret og øget konkurrence på markedet for arbejdsmiljørådgivning. Denne nye markedssituation gør det attraktivt for os at tilkøbe en BST, som bidrager med erfarne medarbejdere og en kundeportefølge, siger Torben Bruun Hansen, ny direktør for BST Østfyn.

- Med købet bliver vi en markant arbejdsmiljørådgiver på Fyn foruden på Sjælland. Vi har ansat arbejdsmiljørådgivere i det meste af landet det seneste år, så vi nu er mere end 50 personer, der arbejder med arbejdsmiljø og sikkerhed fra kontorerne i Ålborg, Århus, Vejle, Odense og Lyngby.

Kilde: COWI - www.cowi.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094