23948sdkhjf

C.F. Møller køber svensk

Arkitektfirmaet C. F. Møller har netop indgået aftale om at overtage den svenske tegnestue Berg Arkitektkontor med base i Stockholm.
Med overtagelsen af Berg Arkitektkontor i Stockholm får Arkitektfirmaet C. F. Møller et nyt markant familiemedlem, der styrker virksomhedens position på det skandinaviske marked.

Berg Arkitektkontor har tegnet Sveriges mest kendte ikon Globen i Stockholm og har stærke referencer inden for sports- og kulturbyggeri samt industri.

Overtagelsen er et led i Arkitektfirmaet C. F. Møllers strategi for fortsat internationalisering, i særdeleshed i Skandinavien. Aktiviteterne vil supplere og forstærke det faglige arkitektmiljø i C. F. Møller.

- Det betyder, at vi mere målrettet og strategisk vil kunne favne alle arkitektydelser fra programmering til færdigt byggeri på det svenske marked, siger arkitekt Klavs Hyttel, partner i Arkitektfirmaet C. F. Møller.

Arkitektfirmaet C. F. Møller har allerede to store projekter på vej i Sverige. I august 2006 vandt tegnestuen opgaven om Malmö Tower i Malmös nye bydel Hyllie, og i februar samme år opgaven om en ny akut- og infektionsklinik til Malmö Universitetssygehus. I Norge har firmaet en stor afdeling med 70 medarbejdere.

Kilde: C.F. Møller - www.cfmoller.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094