23948sdkhjf

Ikea udvider for 1,2 mia.

Vedtagelse af den nye planlov i Folketinget åbner op for Ikeas planer om nybyggeri og udvidelse af eksisterende byggeri.
Ifølge Berlingske Business planlægger Ikea nu både nybyggeri og udvidelse af eksisterende varehuse. En ny planlov vedtaget i Folketinget giver lovhjemmel til, at Ikea kan bygge nyt i Odense, etablere sig i Aalborg og udvide varehusene i Århus og Gentofte.

- Før den nye planlov måtte vi ikke udvide med én eneste kvadratmeter. Nu er situationen heldigvis en helt anden - til glæde for både Ikea og vores kunder, siger Ikeas ekspansionschef Jette Jørgensen i en pressemeddelelse, og fortsætter:

- Et Ikea-varehus koster omkring 400 millioner kroner at bygge, og den daglige drift vil kræve 200-250 medarbejdere. Dertil skal lægges en lang række eksterne jobs. Ikke mindst til selve byggeriet, men også til rengøring, transport og løbende vedligeholdelse.

Ikea forventer at investere mindst 1,2 mia. kr. i varehuse på landsplan, hvilket kommer til at betyde nye arbejdspladser til 500 personer.
Læs mere om: Ikea
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094