23948sdkhjf

Boel Living sikrer flot arkitektur direkte fra fabrikken

Dansk typehuskoncept er klar til salg af arkitekttegnet kvalitet og luksus, som via præfabrikation bliver økonomisk attraktivt for langt de fleste.
Uden at skulle bekymre sig om vejrlig, mangel på håndværkere og andre problemstillinger, som den danske byggebranche lider under, er typehuskonceptselskabet Boel Living A/S klar til salg af sine arkitekttegnede boliger til tæt/lav byggeri. Boligerne findes foreløbig i tre versioner fra 103 til 140 kvadratmeter. De produceres som hele moduler på fabrikken i Herning og monteres færdige på byggepladsen i løbet af blot få dage. På den måde bliver arkitekttegnet kvalitet tilgængelig for langt de fleste.

- Alle vores huse bygges i moduler indendørs under kontrollerede forhold. Ingen materialer bliver våde, og den industrielle fremstilling sikrer høj kvalitet i byggeriet, siger Mogens Filtenborg, administrerende direktør i Boel Living A/S.

Sammen med Kvik Køkkeners grundlægger Knud B. Troelsen har han udviklet konceptet bag Boel Living A/S.

- Vi ønsker at give langt flere mennesker mulighed for at bo ikke bare smukt og flot, men også funktionelt. Vi mener ikke, at godt design og en rimelig pris behøver at stride mod hinanden, siger Mogens Filtenborg.

På den arkitektoniske side samarbejder Boel Living med den anerkendte tegnestue Arkitema. I udviklingen af de tre første boliger har Arkitema udover det moderne nordiske udtryk lagt stor vægt på boligernes funktion, indretning, lysindfald og indeklima. Varmegenvindingssystem med balanceret ind- og udblæsning og et nyt energirigtigt vinduessystem indgår i alle boligtyper.

- På den måde går boligerne op i en helhed. Her er ingen overflødige kvadratmeter eller mørke kroge. De er udviklet til at rumme de behov, som moderne mennesker efterspørger. Husene har spændende private uderum som gårdhave og tagterrasse med mulighed for at sætte sit personlige præg. Der er for eksempel også mulighed for at tilvælge markiser til de store terrasser, så beboerne kan nyde en lang sommer udendørs ved grillen. Husene er lyse, luftige og præget af rummelighed, siger Mogens Filtenborg.

Størrelsesmæssigt appellerer husene til en bred gruppe købere. For eksempel familier med 1-2 børn, seniorer og singler.

- Vi sælger boligdrømme i høj kvalitet til attraktive priser. Vores målsætning er at give folk mere end de forventer, siger Mogens Filtenborg.



Kilde: Boel Living - www.boelliving.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109