23948sdkhjf

Lindab satser på jyske VVS'ere

Ventilationsproducenten opruster i Jylland med to nye butikker.
I Viby ved Aarhus og Aalborg har Lindab investeret i to nye Pro Shop-butikker, hvor de professionelle ventilationsentreprenører og montører kan handle, få rådgivning og høj service under et og samme tag.

- Vi lægger stor vægt på at være til stede i lokalområdet. Det er vigtigt for at fastholde og udbygge vores markedsandel, siger Puk Spencer, salgsdirektør i Lindab.

I forvejen findes der Lindab Pro Shop-butikker i Skovlunde og Hvidovre. Dermed er Lindab nu repræsenteret både øst og vest for Storebælt med sit koncept, der ud over Pro Shop-butikker også omfatter lager til afhentning af varer efter ordre og små støtteproduktioner af rektangulære kanalsystemer.

Ikke flere butiksåbninger i ærmet
De to nye Pro Shop-butikker i Viby og Aalborg er en markant opgradering af to eksisterende butikker. I løbet af en dag kommer der 75-100 professionelle kunder i butikken.

Lindab har ikke aktuelle planer om at etablere flere Pro Shop-butikker.

- Men jeg vil bestemt ikke afvise, at der kommer flere Pro Shop-butikker. Nu vil vi i første omgang måle effekten af de butikker, som vi har etableret, siger Puk Spencer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.269