23948sdkhjf

Dansk Byggeri kritiserer BEC

Dansk Byggeri kritiserer de alarmerende analyseresultater fra Byggeriets Evaluerings Center, der i går kom frem i offentligheden, og som viser en voldsom stigning i antallet af mangler i statsligt nybyggeri.
Dansk Byggeri mener ikke, at Byggeriets Evaluerings Center kan tillade sig at hænge en hel branche ud på baggrund af en analyse, der endnu ikke er færdiggjort. Analysen afslører en voldsom stigning i antallet af fejl og mangler i statsligt nybyggeri, men Dansk Byggeri mener, at resultatet er misvisende. Det oplyser EpN.

- Vi skal først se den færdige analyse, før vi tager stilling til, hvad der er op og ned på den undersøgelse. Vi vil så udplukke nogle af de sager, der har givet anledning til det resultat, som Byggeriets Evaluerings Center har fundet frem til. Det vil være mere nyttigt end bare at begynde at skyde på de andre, siger adm. direktør Jens Klarskov, Dansk Byggeri.

Direktør Jens Klarskov fortæller til EpN, at de tal BEC har afsløret ikke stemmer overens med de tal, han er bekendt med. Han forklarer, at tallene dels ikke svarer til de klagesager, der behandles af Byggeriets ankenævn, og dels ikke svarer til tal fra Byggeskadefonden, der overvåger kvalitetsudviklingen i Dansk Byggeri.

Dansk Byggeri mener heller ikke at beskyldningerne om at fralægge sig ansvar i forbindelse med fejl og mangler i byggeriet er korrekt adresseret. Tværtimod skulle de virksomheder, der bygger for staten, stå ved deres ansvar, lyder det fra Dansk Byggeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063