23948sdkhjf

Nye fagmænd klar med kompetent rådgivning

Generel travlhed i byggebranchen smitter af på producenter og leverandører af byggematerialer – også hos Bøjsø døre & vinduer a/s i Vorbasse. For at imødekomme den generelt øgede efterspørgsel og den specielle interesse for koblede vinduer og døre, har virksomheden indledt et samarbejde med en række håndværksmestre fordelt over hele landet.
For at imødegå den store interesse for koblede vinduer og døre, har Bøjsø døre & vinduer indledt et samarbejde med håndværksmestre over hele landet og uddannet dem til Bøjsø Fagmænd.

Håndværksmestrene har gennemgået et uddannelsesprogram og kan nu alle kalde sig Bøjsø Fagmand. Dermed er de godt rustet til at informere og rådgive om trækvalitet, detaljer og den helt rigtige inddeling af vinduer og døre, så husets arkitektoniske stil bevares eller genskabes.

Der er de senere år opstået en stigende interesse for at bevare de arkitektoniske linier i huset. I de mange renoveringer i 70’erne og 80’erne, hvor termoruderne gjorde sit helt store indtog, blev der ofte ikke taget hensyn til husets stil og facadernes helhedsindtryk. ”Vinduer giver huset karakter og stil, og alt for tit ser vi det ødelagt af enten store termoruder eller alt for kraftige sprosser” forklarer Torben Risager, salgschef hos Bøjsø døre & vinduer.

Koblede vinduer med slanke linier og smalle sprosser har den helt store fordel, at de fremhæver husets arkitektur og gør vinduet let og elegant at se på. I koblede vinduer opnås ca. 10% større lysindfald udelukkende på grund af smallere sprosser. Samtidig er koblede vinduer A-mærkede lavenergivinduer, der i mange tilfælde isolerer bedre end tilsvarende vinduer med termoglas.

- Det er meget vigtigt for os, at kunderne får den rigtige information og vejledning, så det rigtige valg kan træffes” fortsætter Torben Risager og understreger, at uanset om kunderne ringer til Bøjsø eller tager kontakt til Deres lokale Bøjsø Fagmand, vil de blive mødt af professionelle folk, med stor erfaring i nænsom renovering af boliger.

Kilde: Bøjsø døre & vinduer - www.boejsoe.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11