23948sdkhjf

Icopal-selskab vinder ny stor sag i lufthavnen

Icopals datterselskab Grønbech Construction A/S har netop vundet totalentreprisen i Finger C i Københavns Lufthavne, terminal 3. Til at hjælpe med at løfte opgaven har Grønbech Construction ansat tnt arkitekter A/S og Rambøll Danmark A/S.
Grønbech Construction har netop vundet totalentreprisen på Finger C-projektet i Københavns Lufthavne, terminal 3. I alt havde 4 aktører budt ind på projektet, som skal stå færdigt i august 2008. Prisen var ikke den eneste parameter, da valget om totalentreprenør skulle træffes:

- Grønbech Construction er i branchen kendt for at ligge inde med en række vigtige kompetencer til sådanne større projekter. Blandt andet derfor faldt valget på Grønbech Construction, udtaler Projektleder Niels Brink Laursen fra Københavns Lufthavne A/S.

Projekteringen er gået i gang, og byggeriet af Finger C påbegyndes allerede til november. Projektet består af en tilbygningsopgave på syd- og vestsiden af den eksisterende fingerrodsbygning, en ny ankomstetage oven på den eksisterende korridor, og en udvidelse af de eksisterende loungeområder.

- Vi er både glade og stolte over, at vores datterselskab har været så konkurrencedygtigt, at det er i stand til at vinde i et marked, hvor konkurrencen på pris generel er meget hård og hvor det ofte er marginaler, der adskiller aktørerne i en udbudssag, lyder det fra en tilfreds adm. direktør fra Icopal A/S, Ole Rosgaard.

Grønbech Construction har stor erfaring med entrepriser i lufthavnen, blandt andet har firmaet tidligere stået bag lukningsentreprisen indenrigsgården, en storentreprise i terminal 2, Finger B og i Finger D, samt mange andre større og mindre projekter i gennem årene.

Icopal A/S købte Grønbech Construction i sommeren 2006, med det primære formal at kunne tilbyde totalløsninger samt at udvide sin andel af markedet inden for totalentrepriser.

Kilde: Icopal - www.icopal.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125