23948sdkhjf

Vedligeholdelsesfri og energibesparende vinduer

Uanset om der bygges nyt eller der renoveres, kan det i dag lade sig gøre at vælge vinduer og døre, som stort set er vedligeholdelsesfrie, aldrig kræver maling og som samtidig giver væsentlige besparelser på varmeregningen
Primo Vinduer tilbyder nu vedligeholdelsesfri vinduer, der aldrig kræver maling og samtidig giver væsentlige besparelser på varmeregningen i lige præcis den farve og det design kunden ønsker.

Selvom det næsten lyder for godt til at være sandt, er det faktisk hvad Primo Vinduer kan tilbyde at levere.

I dag er energiruder standard i alle nye vinduer. Hos Primo har man desuden valgt at fremstille karme og rammer efter samme princip, som anvendes i en termorude det vil sige med flere hule kamre med stillestående luft. De luftfyldte kamre isolerer og begrænser udstrålingen af varme.

Samtidig er konstruktionen lavet så der ikke er kuldebroer, hvor varmen kan passere og selve tætningslisterne er integreret i profilerne. Det betyder at isoleringsevnen for et Primo Vindue er så fin at alle typer kan klassificeres i energiklasse A, som er den bedste klasse. Desuden er plast i sig selv en meget dårlig varmeleder så grebene og den indvendige side af vinduet vil normalt have samme temperatur som stuen.

Primo Alulight kombinerer plastvinduernes mange vedligeholdelsesmæssige fordele med en eksklusiv, pulverlakeret alufacade. Primo Alulight fås i 8 forskellige standard farver og desuden - efter ønske - i stort set hvilken som helst farve.

Primo Vinduer - der er Nordens største leverandør af vinduer med stålforstærkede plastprofiler - kan skræddersy alle gængse vinduestyper fra småsprodsede palæ-vinduer over de traditionelle Dannebrogstyper til helt moderne løsninger med store glaspartier. De anvender udelukkende danske profiler, der er designet til at passe fuldstændig ind i vores byggestil med smalle rammer, sprosser osv.

Kilde: Primo Vinduer - www.primovinduer.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109