23948sdkhjf

Gradvist ejerskifte i sønderjysk byggevirksomhed

Byggevirksomheden Bo Michelsen A/S i Tønder vil i løbet af de kommende år gennemføre et ejerskifte. Både far og søn forlader virksomheden og overlader den til en betroet medarbejder.
Bo Michelsen, der har været selvstændig i 32 år, forlader Tønders største byggevirksomhed Bo Michelsen A/S i 2010 på sin 65 års fødselsdag, og da sønnen Peter Michelsen, 37, ikke ønsker at drive en virksomhed af den kaliber i fremtiden, har begge nu besluttet at forlade den lukrative byggebranche i løbet af de næste to-tre år. Det oplyser ErhvervsBladet.

Den gradvise overdragelse af virksomheden sker til afdelingsleder for produktion Hans Rasmussen, der har haft sit daglige virke i virksomheden i 27 år, og dermed allerede nu sidder inde med en betragtelig viden om Bo Michelsen A/S.

Og Hans Rasmussen overtager en velfunderet og økonomisk stabil virksomhed – i hvert tilfælde at dømme ud fra det sidste regnskab. Overskuddet før skat steg fra 5,6 mio. kr. til 7,3 mio. kr., og ordrebeholdningen af byggeopgaver til både det private og det offentlige er på mindst 60 mio. kr.

Michelsen-direktionen forventer et uændret aktivitetsniveau og et rimeligt resultat for året 2007/2008.

Kilde: ErhvervsBladet - www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125