23948sdkhjf

Danmark – Polen 5,28 – 0,5

Danmark spiller fallit, når det gælder sygefravær. Polen vinder suverænt over Danmark. Det viser en opgørelse, som Baltic Workforce, der skaffer udenlandsk arbejdskraft til Danmark, har lavet. Danskerne er 10 gange mere syge end polakkerne - selvom begge nationaliteter arbejder i Danmark.
Om det skyldes sygdom eller manglende arbejdsmoral er stadig lidt uvist, men en undersøgelse viser, at polakker er mindre syge end danskere - faktisk meget mindre. Danskerne er 10 gange mere syge end polakkerne - selvom begge nationaliteter arbejder i Danmark, oplyser Baltic Workforce.

- Vores sygefravær er 0,5% blandt vores ansatte fra Polen. Det er markant lavere end for f.eks. de danske kommunale ansatte, der havde et sygefravær på 5,28% i 2005. Jeg tror ikke, danskere er væsentlig mere syge end polakkere. Det handler om arbejdsmoral, siger Simon From, direktør for Baltic Workforce.

Simon From glæder sig til, at statistikken for de private bliver offentliggjort:

- Sygefraværet i den private sektor bliver offentliggjort for første gang her senere på året. Jeg er overbevist om, at også denne statistik bekræfter, at polakkere har en væsentlig højere arbejdsmoral end danskere, siger Simon From

Sygefraværet er en af grundene til, at danske virksomheder ønsker at benytte udenlandsk arbejdskraft fra Baltic Workforce, mener Simon From.

Kilde: Baltic Workforce - www.balticworkforce.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126