23948sdkhjf

Sønderjyde genbruger 95% af bygningsaffaldet

Torben Clausen A/S i Haderslev har på en 120.000 m2 stor grund indrettet en genbrugsplads til bygningsaffald, sortering og nedknusning af beton samt et jordhotel. Virksomhedens maskinpark kan genbruge bygningsaffaldet 95%.
Torben Clausen A/S beskæftiger sig blandt andet med grave- og jordflytningsopgaver, anlæg af parkeringspladser, vejrenovering, vognmandskørsel, containerkørsel, nedbrydning, nedknusning og affaldssortering samt jorddeponi.

Men det er især genbrug af bygningsaffald, der interesserer ejer Torben Clausen. Derfor har han indrettet en 120.000 m2 stor genbrugsplads til bygningsaffald, samt erhvervet sig en betragtelig maskinpark, der blandt andet omfatter store sorteringsmaskiner og mobile betonknusere.

Disse gør det muligt for Torben Clausen at genbruge 95% af al bygningsaffald, der transporteres til genbrugspladsen. Den mobile betonknuser kan æde sig igennem 150 tons beton på en time.

Efter endt knusning, sorteres materialet og bruges herefter til etablering af veje og pladser, hvilket er til gavn for miljøet, da betonaffaldet på den måde erstatter naturens knappe ressourcer.

Kilde: Licitationen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14