23948sdkhjf

Udluftningen kommer helt i top

Rationel Vinduer tilbyder motorstyret vinduesåbning, der kan give bedre ventilation og indeklima
Det nyttige kan nu forenes med det behagelige på en meget berigende måde, når det gælder indeklimaet i det moderne parcelhusbyggeri med højt til loftet og store glaspartier på facaderne.

Rationel Vinduer tilbyder nemlig vinduerne leveret med fjernbetjent motorstyring, og det åbner mulighed for at foretage udluftningen på det sted, hvor det er mest effektivt, sikkert og behageligt - nemlig gennem de vinduer, der er placeret øverst oppe under loftet.

Det er ifølge Rationel Vinduer en kendt sag, at den varme luft i rummet altid søger op mod loftet. Det betyder i praksis, at ventilationen bliver langt mere effektiv og automatisk kommer til at omfatte hele rummet, når udluftningen sker gennem højtplacerede vinduer. Samtidig giver det ikke træk på samme direkte og ubehagelige måde, som det kan være tilfældet ved udluftning gennem lavtplacerede vinduer. Og som en ekstra sidegevinst er det muligt at lufte ud - uden at uvedkommende gæster får direkte adgang gennem åbne vinduer.

Med de motorstyrede og fjernbetjente vinduer fra Rationel Vinduer er man altså helt fri for det praktiske problem med at kunne nå vinduerne, når de skal åbnes eller lukkes. Samtidig kan fjernstyringen kobles sammen med en elektronisk styreboks, der åbner op for en helt ny verden af automatisk computerstyring. Eksempelvis komfortventilation, natkøling, udluftning på programmerede tidspunkter, regnsensorer, vindsensorer, zoneopdeling og meget mere.

Selve motorstyringen er af mærket WindowMaster, og det leveres med skjult montage i vinduernes karm, så det er så godt som usynligt både udefra og indefra.



Kilde: www.rationel.dkRationel Vinduer -

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.252