23948sdkhjf

Tyske entreprenører etablerer sig i Danmark

Tyske entreprenør- og håndværksvirksomheder er ved at etablere sig i Danmark umiddelbart nord for den dansk-tyske grænse.
Det er det sløve arbejdsmarked i Tyskland, der i de senere år har sendt flere tyske håndværkere til Danmark – specielt byggebranchen i Danmark er storforbruger af tysk arbejdskraft.

Mange af de tyske håndværkere er blevet i Danmark og i de danske virksomheder, selv efter at forholdene på det tyske arbejdsmarked er forbedrede. Og nu er turen altså kommet til de tyske virksomheder.

Statsautoriserede revisor Claus Thomsen, der er leder af Revision Sønderjyllands afdeling i Padborg, fortæller, at han inden for de sidste tre uger har fået henvendelse fra fire tyske virksomheder inden for bygge- og anlægsbranchen – alle med ønske om at etablere sig i Danmark.

- Der er virksomheder, der vil have møder med os for at få den nødvendige rådgivning i forbindelse med etablering i Danmark. De har bidt sig fast i markedet og ønsker nu at blive større på især umiddelbart nord for den dansk-tyske grænse, siger Claus Thomsen til Dagbladet Børsen.

De allerede eksisterende bygge- og anlægsvirksomheder i Sønderjylland opfatter ikke de tyske entreprenører som øget konkurrence.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109