23948sdkhjf

Randers-skole ombygges for knap 20 millioner

Den 27. marts sættes byggeopgaverne i offentlig licitation.
Samlet er der over en årrække frem til 2019 afsat 19,2 millioner kroner til renovering på skolen, der fra 1. august 2015 med den nye skolestruktur bliver en skole for 0.-6. klasse. Det skriver Randers Kommune på sin hjemmeside.

Med 200 nye elever på Søndermarkskolen efter sommerferien, er der blandt andet behov for et ekstra musik-lokale og helt nyindrettede faglokaler. Samtidig er der brug for et antal nye klasselokaler til de nye elever.

Den 27. marts sættes disse byggeopgaver i offentlig licitation og herefter vælges der entreprenør til at udføre ombygningen. Håndværkerne forventes at påbegynde arbejdet i løbet af maj måned, så de nye lokaliteter står klar til 1. august - og dermed starten på det nye skolelår. Til den tid vil de nye faglokaler være indrettet langt mere fleksibelt end i dag og vil derfor kunne anvendes til flere formål.

Den nærmere planlægning af byggeprocessen bliver planlagt mellem skolens nedsatte byggeudvalg, der består af repræsentanter for medarbejdere, ledelsen og entreprenøren.

- Vi vil gøre alt for at langt det meste arbejde kan foregå i sommerferien. Og det arbejde som må foregå i skoletiden, skal naturligvis genere dagligdagen mindst muligt,” siger skoleleder Peter Nellemann.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094