23948sdkhjf

Moe-overskud stiger med 17 procent

Alle forretningsområder i koncernen bidrager til vækst og indtjening.
Det går strålende hos Moe A/S. Omsætningen i den samlede Moe-koncernen udgjorde 416,1 millioner kroner i 2014 mod 404,2 millioner kroner forrige år, hvilket er en stigning på tre procent. Det ordinære resultat er samtidig steget med 17 procent og udgør 18,6 millioner mod 15,9 millioner i 2013.

Fremgang skyldes positive takter inden for alle forretningsområderne, der er byggeri, energi og infrastruktur.

- Særligt energi og infrastruktur bidrager til væksten. Byggeriområdet bidrager gennem øget fokus på lønsomhed og udvikling af nye rådgivningsydelser, skriver Moe i sin pressemeddelelse.

Øget internationalisering
Moe vandt i efteråret 2014 konkurrencen om Norges største universitetsbyggeri, Livsvitenskapsbygget på Oslo Universitet.

- Her får vi virkelig mulighed for at vise, at Moe kan levere og samtænke flere ingeniørdiscipliner og fagligheder på tværs af landegrænser, siger Christian Listov-Saabye, administrerende direktør i Moe.

Virksomheden lægger i øjeblikket sidste hånd på deres 2020 strategi, som skal vise vejen til fortsat udvikling og vækst.

- Internationalisering af virksomheden kommer til at spille en endnu større rolle fremover, siger Christian Listov-Saabye.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109