23948sdkhjf

Laseren, der kan det hele

Den nye FL1000 fra Laser-Prof er intet mindre end en verdensnyhed. Det enestående ved denne model er, at den som den eneste laser på markedet kan fungere både som rotationslaser og streglaser.
Den nye FL1000 fra Laser-Prof er intet mindre end en verdensnyhed. Det enestående ved denne model er, at man ikke behøver investere i flere forskellige lasere, selvom man har mangeartede opgaver. Det letter også arbejdet, at man kan nøjes med at sætte sig ind i, hvordan en enkelt laser betjenes og ikke behøver være fortrolig med flere forskellige modeller.

Laseren er elektronisk selvnivellerende og har både en vandret roterende laserstråle, hele fire lodrette, synlige laserstreger, der ligger vinkelret på hinanden og lodpunkt nedad. Både rotations- og stregfunktionen kan styres med fjernbetjeningen, som medleveres, og man kan ligeledes bruge samme modtager til begge funktioner. Modtageren forlænger rækkevidden til 80 m med streger og 200 m Ø med rotation. Den usædvanlig lange rækkevidde med streger opnås med en pulsfunktion, der får laserstregen til at bevæge sig med korte intervaller. Laseren har et integreret gulvstativ og 5/8" gevind til trefodsstativ.

FL1000 er vandtæt og kan både bruges indendørs og udendørs til stort set alle opgaver såsom køkkenopsætning, murer- og snedkerarbejde og afsætning af højder. Da der er mulighed for tovejsfald (X-Y), er laseren også yderst velegnet til opgaver med fald, for eksempel lægning af kloakrør, drænarbejde, gulvafløb, terrasser, tagopretning og meget andet.

Leveres med modtager, fjernbetjening, magnetisk måltavle, laserbriller, opladeligt batteri, oplader og kuffert.

Kilde: andersen & nielsen - www.ankas.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125