23948sdkhjf

Dansk Byggeri roser regeringen

Direktør Michael H. Nielsen fra Dansk Byggeri roser regeringens udspil om investeringer i den offentlige sektors bygningsmasse.
Regeringens løfte om investeringer i den offentlige sektors bygningsmasse, modtager stor ros fra Dansk Byggeri, skriver EpN.

- Præcis som statsminister Anders Fogh Rasmussen formulerer det, så kan vi ikke være nedslidte, uhumske og ulækre skoler bekendt. Det er klog og rosværdig tale, som regeringen og statsministeren angiveligt også vil sætte handling bag, og vi imødeser derfor med forventning den detaljerede plan, siger direktør i Dansk Byggeri, Michael H. Nielsen.

Tidligere har Dansk Byggeri i forbindelse med flere analyser afsløret et milliardstort vedligeholdelsesefterslæb på offentlige bygninger.

I 2005 udarbejdede COWI en analyse for Dansk Byggeri, hvor man skønnede, at regningen for genopretning af nedslidte kommunale bygninger ville vokse med 1,8 mia. kr. i 2006 til 3,4 mia. kr. i 2009, hvis ikke kommunernes udgifter til vedligeholdelse øges.

Hertil kommer, at 60% af borgerne i 2007 var utilfredse med bygningernes kvalitet og mente, at kvaliteten og vedligeholdelsesstandarden påvirker de aktiviteter, der foregår i bygningen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.444