23948sdkhjf

Aktion Stop Sort Arbejde

Fra medio september og en måned frem får de fynske byggepladser besøg af SKAT. Det sker i forbindelse med en storstilet aktion, der skal sætte en stopper for sort arbejde.
SKATs medarbejdere på Fyn kører i disse dage rundt og tjekker byggepladser på villaveje og i industrikvarterer. Det forberedende arbejde til aktionen mod sort arbejde, der skydes i gang medio september, er således gået i gang.

Udover selv at fungere som den opsøgende part, modtager og anvender SKAT også henvendelser fra borgere, der melder om sort arbejde hos naboen. Det er både private og virksomheder, der står for skud.

Bøden til private brugere af sort arbejde er normalt halvdelen af det unddragne beløb, og SKAT har mulighed for at give ordensbøder på 5.000 kr. til virksomheder med rod i papirerne.

Ifølge Fyens Stiftstidende er det ikke blot SKAT, der kommer på besøg på de fynske byggepladser i den næste måneds tid. Politiet følger trop, da man under aktionen også forventer at finde ulovlige byggearbejdere fra udlandet. Og her er bøden en ganske anden: 10.000 kr. for hver måned pågældende medarbejder har været ansat.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125