23948sdkhjf

Skifteretten lukkede Livora A/S

En konkurs har sat en foreløbig stopper for opførelsen af nordjyske Tranum Ferieby. Skifteretten i Horsens erklærede i går Livora A/S samt de to datterselskaber Livora Tranum ApS og Livora Produktion ApS konkurs. Frikirkebevægelsen Evangelist lover penge til færdiggørelsen af Tranum Ferieby.
Nordjyske Medier kan oplyse, at skifteretten i Horsens onsdag erklærede virksomhederne Livora A/S samt de to datterselskaber Livora Tranum ApS og Livora Produktion ApS konkurs. Ejer Bent Christensen oplyser, at virksomhederne skylder 20 mio. kr. til leverandører, håndværkere og pengeinstitutter.

Livora skulle have opført 140 sommerhuse i Tranum Ferieby. Indtil videre har byggeriet stået stille i et par måneder. Nu indkalder Grundejerforeningen til ekstraordinær generalforsamling, i håbet om at finde en løsning, så projektet kan færdiggøres.

Bag feriehus-projektet står frikirkebevægelsen Evangelist, hvis leder, David Klit, lover at støtte projektet med penge.
- Vi har sat det i gang, og vi er klar til at skyde penge i det, hvis det bliver nødvendigt, siger David Klit, og tilføjer:
- Jeg regner med, at vi efter den ekstraordinære generalforsamling kan få lukket de huse, der allerede er under opførelse, så de ikke tager skade. Derefter kan vi formentlig påbegynde byggeriet af de sidste huse i 2008, siger han.

Ifølge Bent Christensen bliver det umuligt at gøre Tranum Ferieby færdig til den projekterede pris, som er omkring 150-200 millioner kroner, da en række huse allerede har taget skade af at stå åbne henover den meget regnvåde sommer.

Kilde: Nordjyske Medier

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094