23948sdkhjf

Invitation til Femern Bælt Bro konferencen

For at komme godt fra start med det store broprojekt og for at få et fælles afsæt inviterer Fonden Femern Bælt Forum og Lolland Kommune politikere, embedsmænd og erhvervsfolk fra Lolland-Falster, Region Sjælland samt tyske samarbejdspartnere til kick off-konference og networking.
Fonden Fermern Bælt Bro inviterer til konference og networking. Invitation er sendt ud til 700 nøglepersoner og beslutningstagere fra Østdanmark.

Femern Bælt Broen er det tredje af de store broprojekter, som binder Danmark sammen og forstærker fugleflugtslinjen mellem Skandinavien og Europa. Opgraderingen af trafikkorridoren mellem Ørestaden og Hamborg åbner nye og uanede muligheder for Lolland-Falster og Region Sjælland.

For at komme godt fra start med det store broprojekt og for at få et fælles afsæt inviterer Fonden Femern Bælt Forum og Lolland Kommune politikere, embedsmænd og erhvervsfolk fra Lolland-Falster, Region Sjælland samt tyske samarbejdspartnere til kick off-konference og networking:

Broen over Femern Bælt - nye tider, nye muligheder

Torsdag den 11. oktober kl. 9.30-16.00 på Lalandia, 4970 Rødby

På konferencen kan du blandt andre møde:
Tidligere Transport- og Energiminister Flemming Hansen - Hvad betyder beslutningen om broen for udviklingen af de nationale og internationale transportkorridorer?
Chefanalytiker Henrik Mancke, Oxford Research - Broen til regional vækst og udvikling.
Adm. Direktør Leo Larsen, Sund og Bælt Holding A/S - De næste skridt i anlægsfasen.
Markedsdirektør Jacob Vestergaard, Øresundsbro Konsortiet - Øresundsbroens rolle i den regionale udvikling

Bindende tilmelding til konferencen senest 1. oktober 2007. På grund af et begrænset antal pladser kan hurtig tilmelding anbefales. Læs mere på www.femern.info

Vi glæder os til at bygge bro og se dig til konferencen den 11. oktober 2007.

Kilde: Fonden Femern Bælt

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094