23948sdkhjf

Isolering, der lever op til fremtidens krav

Thermo-Click har med sit komplette program af standardiserede og monteringsvenlige isoleringselementer haft stor succes med prærørsinstallationer i både Norge og Sverige – Nu er turen kommet til Danmark.
Thermo-Click er et isoleringskoncept, der består af PUR-halvskåle med plastkappe til efterisolering, der ganske enkelt ”klikkes”på rørsystemet, og kan anvendes i alle industriinstallationer – lige fra mejerier til hoteller – alle med behov for god isolering.

Med Thermo-Click er det muligt at efterisolere allerede monterede rør-installationer, med de fordele man kender fra et præ-isoleret rørsystem.

- Fordelen ved Thermo-Click og denne fremgangsmåde er, at man opnår en 30-40% bedre isolering end ved vanlig isolering. Desuden har produktet en hård skal af PS, der lever op til de eksisterende høje hygiejne- og rengørings- og isoleringskrav - også i fremtiden, fortæller Carsten Manniche fra Thermo-Click til Building Supply.

Indtil videre har Thermo-Click haft stor succes i Norge og Sverige, og Carsten Manniche forventer, at det danske marked snart kommer med på vognen – især set i lyset af at Danmark altid har været et foregangsland for isoleringsløsninger, slutter han.

For yderligere information, besøg Thermoclick's hjemmeside .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079