23948sdkhjf

Simpson Strong-Tie klar med CE-mærkning

Stadig flere entreprenører og byggefirmaer efterspørger CE-mærkning på byggevarer, hvilket stiller helt nye krav til producenterne. De øgede krav hilses velkommen af landets største producent af CE-mærkede bygningsbeslag, Simpson Strong-Tie, der mener, at CE-mærkningen kan få afgørende betydning for byggesikkerheden.
Simpson Strong-Tie har gennem mange år gået foran, når det gælder innovation og sikkerhed. Som den største europæiske producent af bygningsbeslag er det derfor også naturligt, at Simpson Strong-Tie går forrest i processen, der skal sikre en høj standard af byggevarer.

- I mere end 50 år har vi arbejdet på at levere en konstant strøm af nye og innovative produkter til byggebranchen, og derfor er det også naturligt for os at være med helt fremme, når det gælder CE-mærkning af vores bygningsbeslag. Vi ser det som en stor styrke at være med til at fremme fælles standarder, da de er med til at sikre vores kunders byggeri og til at øge tilliden til både vores produkter og det færdige byggeri, siger Albert Mølleberg, teknisk chef i Simpson Strong-Tie A/S.

Eget laboratorium
Simpson Strong-Tie, der tidligere var kendt i Danmark under navnet BMF Bygningsbeslag, har brugt de seneste år på at opnå de Europæiske tekniske Godkendelser (ETA), der skal til for at opnå CE-mærkningen. En mærkningsproces der lever op til intentionerne i Byggevaredirektivet om fælles standarder.

- Vi har brugt mange ressourcer på at være med helt fremme, når det handler om fælles tekniske specifikationer for bygningsbeslag i Europa. For eksempel er vores testlaboratorium i England certificeret til, at vi selv kan udføre de mange test, der er nødvendige for dokumentationen. Men det har helt klart været det værd, for nu er vi i stand til at levere bygningsbeslag, der med et enkelt stempel er godkendt i hele EU, siger Albert Mølleberg.

Ifølge erhvervs- og byggestyrelsen er det obligatorisk at CE-mærke byggevarer, der er fremstillet og kontrolleret i overensstemmelse med en harmoniseret standard eller en europæisk teknisk godkendelse.

Simpson Strong-Tie er i dag leveringsdygtig i mere end 200 CE-mærkede bygningsbeslag, og er således også her den førende virksomhed inden for branchen.

Kilde: Simpson Strong-Tie - www.strongtie.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078