23948sdkhjf

Bofællesskaber for erhvervsliv på vej til Århus

NCC Property Development opfører i Skejby et NCC Company House, det er et moderne bofællesskab for erhvervsvirksomheder. Her får mindre og mellemstore virksomheder faciliteter og herlighedsværdier som ellers er forbeholdt de helt store. Byggeriet har første spadestik den 1. oktober 2007.
Ved at flytte i bofællesskab kan mindre og mellemstore virksomheder få kontorer i førsteklasses dansk arkitektur med beliggenhed i en af Århus’ hurtigst voksende bydele i Skejby med stærk koncentration af videns- og vækstvirksomheder.

- For at imødekomme det kommende behov for erhvervslejemål i Århus-området, sætter vi byggeriet i gang nu. Vores analyse viser, at der kommer et stort behov for nye erhvervslejemål, hvor medarbejderne oplever at have en moderne arbejdsplads. Samtidig med byggestarten begynder vi at tilbyde lejemål i den flotte bygning, siger projektudviklingschef Allan Schouv Jakobsen, NCC Property Development.

- Et NCC Company House er designet til flere virksomheder. Hver virksomhed har sit helt eget samtidig med at man er fælles om blandt andet mødelokaler, kantine, vicevært, IT-infrastruktur og meget andet, som normalt kan være dyrt at opnå i høj kvalitet på egen hånd. For erhvervslivet i dag handler det både om at have styr på økonomien og på de bløde værdier – og det understreger man ved at leje sig ind i NCC Company House, siger Allan Schouv Jakobsen.

NCC har opført et Company House i Kolding, et i Ørestad og er på vej med endnu et i Kolding, Vallensbæk og Teglholmen og nu et i Skejby. Huset i Skejby er tegnet af det internationalt orienterede, danske arkitektfirma C. F. Møller.

- Vores erfaring er, at medarbejderne elsker konceptet med en god adresse, et flot hus, moderne arbejdspladser, en skøn kantine, et perfekt indeklima og masser af muligheder for at netværke og skabe kontakter, siger projektudviklingschef Allan Schouv Jakobsen, NCC Property Development.

Company House i Skejby står færdig i efteråret 2008. Udefra ses huset i en kombination af kobber, glas og stål. Bygningen er i grundplan formet som et stort E og er tre etager høj. Inden døre er i alt 7.200 kvadratmeter.

Kilde: NCC - www.ncc.dk

Læs mere om: NCC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125