23948sdkhjf

Ny direktør for NCC Enfamiliehuse

Henrik Tyge Krabbe, koncerndirektør for Økonomi i NCC Construction Danmark, er tiltrådt som administrerende direktør for NCC Enfamiliehuse A/S.
Henrik Tyge Krabbe afløser Steffen Martin Baungaard, som har opsagt sin stilling som administrerende direktør for NCC Enfamiliehuse A/S. Steffen Baungaard har i de seneste år ydet et stort arbejde med at udvikle NCC Enfamiliehuse.

Henrik Krabbe har indtil nu siddet i bestyrelsen for NCC Enfamiliehuse A/S og har i sit daglige arbejde, som koncerndirektør for Økonomi i NCC Construction Danmark, haft et tæt samarbejde med ledelsen af NCC Enfamiliehuse.

Koncerndirektør Henrik Krabbe fortsætter som hidtil som overordnet ansvarlig for økonomifunktionen i NCC Construction Danmark A/S.

Henrik Krabbe er 41 år og uddannet cand.merc.aud fra Handelshøjskolen i København i 1992 og har gennemgået den internationale lederuddannelse fra Insead Business School. Han er gift med Hanne Bille og de har tilsammen fem børn.

I årene 1988 til 1990 arbejdede Henrik Krabbe i Revisionsfirmaet Christiansen & Engelbrechtsen, i 1990 blev han ansat i DISA, hvor han var frem til han i 1993 blev ansat som økonomichef i R&S Holding, der i dag er en del af NCC.

Kilde: NCC - www.ncc.dk

Læs mere om: NCC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109