23948sdkhjf

HH Maskiner åbner ny e-shop

HH Maskiner A/S, der normalt sælger maskiner til træ, plast og alu industrien, udvider nu forretningsområdet med oprettelsen af en e-shop med online-salg af værktøj, maskiner, beskyttelsesanordninger og lignende produkter.
HH Maskiner har gennem de sidste 6 måneder arbejdet målrettet med at stable E-shoppen på benene og slår 1. oktober 2007 dørene op til online-indkøb af maskiner, flexslanger, værktøj og lignende 24 timer i døgnet alle ugens dage.

Selve ”butikken” er oprettet for at minimere tidsforbruget på de mindre ekspeditioner, såsom indkøb af plastposer, flexslanger, fremtræksapperater, beskyttelsesanordninger, værktøj og lignende produkter, som de fleste kunder kan købe uden at skulle tale med en sælger. Der er dog også mulighed for at putte en rundsav ned i indkøbskurven.

Omfanget af det komplette sortiment har imidlertidig bredt sig til mange andre forbrugsområder inden for hus, have, værktøj og diverse hobbies. Så er man ude og shoppe er der f.eks. mulighed for at købe en værktøjskuffert til konen eller et 37 tommers fladskærms TV til sig selv.

Levering af varerne sker gennem Post Danmark eller med Danske Fragtmænd direkte fra lageret på Storhaven 2 i Vejle.

Det udstyr, der udbydes, er holdt i en kvalitet, der ligger over den almindelige standard for de produkter, man ellers finder på nettet.

E-shoppen vil pr. 1. oktober være at finde på www.hh-eshop.dk

Kilde: HH Maskiner A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094